• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ruthie Kuszai locuiește în România de 12 ani și este fascinată de țara noastră! Ea se numără printre cei 20 de concurenți care intră în bucătăria celui mai tare cooking show

Ruthie Kuszai locuiește în România de 12 ani și este fascinată de țara noastră! Ea se numără printre cei 20 de concurenți care intră în bucătăria celui mai tare cooking show

Ruthie Kuszai locuiește în România de 12 ani și este fascinată de țara noastră! Ea se numără printre cei 20 de concurenți care intră în bucătăria celui mai tare cooking show

Ruthie Kuszai se află printre cei 20 de concurenți care au reușit să intre în bucătăria MasterChef, cel mai tare cooking show din țară. Iată cine este filipineza care i-a cucerit pe cei trei Chefi cu abilitățile sale culinare!

Tensiunile ating cote maxime în cea mai prestigioasă bucătărie din România, acolo unde 20 de concurenți se luptă cu toate forțele pentru a câștiga marele premiu în valoare de 75.000 de euro!

Printre toți acești concurenți se numără și Ruthie Kuszai, care și-a părăsit țara de origine, Filipine, pentru a avea un trai mai bun aici, în România.

Ruthie a făcut acest pas în urmă cu 12 ani și a povestit că a fost complet fascinată de România încă de la început.

„Mă numesc Ruthie Kuszai, am venit din Filipine acum 12 ani și locuiesc în Petroșani, în Valea Jiului.

Aveam nevoie de un loc de muncă și am auzit că în Europa este frumos, așa că am venit. Când am ajuns aici era toamnă și era foarte trist pentru mine. La noi în Filipine nu există toamnă.

După am văzut cum este iarna pentru prima oară în viața mea. A nins foarte frumos și am zis că este minunat. După 12 ani m-am obișnuit cu temperaturile din România”, a povestit, printre altele, Ruthie Kuszai.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni