• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 21 octombrie. Cine este concurenta care a părăsit MasterChef. Chefii au rămas nedumeriți „De ce-ai mai venit dacă ți-e dor de copii?”

Masterchef 2024, 21 octombrie. Cine este concurenta care a părăsit MasterChef. Chefii au rămas nedumeriți „De ce-ai mai venit dacă ți-e dor de copii?”

În ediția din 21 octombrie, telespectatorii au putut urmări primul duel din acest sezon MasterChef.

Carla Catană și Ortensia Iliev au avut la dispoziție 30 de minute ca să pregătească un preparat dintr-un ingredient rămas din proba anterioară. 

Gallery

​„Ai ars zahărul, prunele sunt crude, clătita - crudă”, a spus Florin Dumitrescu despre platoul prezentat de Carla. 

„O supă, de regulă, trebuie să curgă în fir subțire. Aici parcă avem un meniu de diversificare”, a comentat Dumitrescu la preparatul Ortensiei. 

După o scurtă consultație, chefii și-au pronunțat verdictul. Spre surprinderea lor, concurenta care și-a auzit numele s-a bucurat că pleacă, spunând că îi era dor de copiii ei și dorea să plece acasă. 

„De ce ai mai venit dacă ți-e dor de copii”, a spus Chef Cătălin Scărlătescu. Bucătarul consideră că ea nu și-a asumat pe deplin dreptul la șorțul MasterChef. „Eu sunt sigur că a luat locul cuiva. Așa se întâmplă când păcălești”, a mai adăugat el. 

„În țara asta sunt oameni care nu-și văd copiii câte 9 luni. Ea s-a bucurat să vină la MasterChef, nu a obligat-o nimeni”, a spus Florin Dumitrescu. 

VEZI CINE A PĂRĂSIT COMPETIȚIA ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS 

Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni