• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 21 octombrie. Cine sunt concurenții care au intrat la testul sub presiune. „Ce stres, băi băiatule, o să ne iasă pete pe față, o să ne cadă părul din cap”

Masterchef 2024, 21 octombrie. Cine sunt concurenții care au intrat la testul sub presiune. „Ce stres, băi băiatule, o să ne iasă pete pe față, o să ne cadă părul din cap”

În ediția din 21 octombrie, concurenții au intrat în bucătăria MasterChef și au gătit pentru prima dată din ingredientele aflate în cutia misterioasă. După ce au gustat din preparatele lor, chefii au dat verdictul - au ales primii concurenți care au intrat la proba sub presiune.

Așa cum ne-am obișnuit, la MasterChef surprizele se țin lanț. În această seară, Laurențiu a fost chemat de la balcon și a trebuit să aleagă un coleg care să participe la probă. Când a auzit acest lucru, Sorin Mitrea a comentat: „Ce stres, băi băiatului, o să ne iasă pete pe față, o să ne cadă părul din cap”.

„Alegerea pe care o fac este strict de plating, pentru că eu lucrez într-un domeniu artistic”, și-a argumentat Laurențiu alegerea. 

VEZI PE CINE A NUMIT ÎN MOMENTUL VIDEO DE MAI SUS.

Gallery

Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni