• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cum și-a descoperit Danilo Lusito pasiunea pentru gătit! El se numără printre cei 20 de concurenți care au intrat în Bucătăria MasterChef România

Cum și-a descoperit Danilo Lusito pasiunea pentru gătit! El se numără printre cei 20 de concurenți care au intrat în Bucătăria MasterChef România

Danilo Lusito este unul dintre cei douăzeci de concurenți care au reușit să își depășească limitele și să intre cu forțe proaspete în Bucătăria MasterChef!

Gallery

​Etapa confruntărilor s-a încheiat, iar miza competiției MasterChef România crește de la o zi la alta! 20 de concurenți de excepție și-au adjudecat un loc în Bucătăria MasterChef și se duelează pentru premiul cel mare, în valoare de 75.000 de euro. 

Printre aceștia se numără și Danilo Lusito, concurentul originar din Italia, care și-a construit o nouă viață în România. Într-un interviu oferit EXCLUSIV pentru PRO TV, acesta a povestit cum și-a descoperit pasiunea pentru gătit și ce l-a influențat cel mai mult în parcursul său culinar.

„Pasiunea mea vine, în primul rând, de la faptul că eu am trăit aici doar cu tata, bunica și cu fratele meu. După ce a murit bunica, a trebuit să învăț singur să îmi gătesc, mai ales pentru că îmi doream să găsesc gusturile italienești”, a povestit el.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

da

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni