• Emisiuni
  • MasterChef
  • Povestea incredibilă de viață a lui Alessandro Lusito, concurentul din bucătăria MasterChef care a plecat din Italia din cauza unor probleme cu Mafia! El se numără printre cei 20 de concurenți care se luptă pentru premiul cel mare al competiției

Povestea incredibilă de viață a lui Alessandro Lusito, concurentul din bucătăria MasterChef care a plecat din Italia din cauza unor probleme cu Mafia! El se numără printre cei 20 de concurenți care se luptă pentru premiul cel mare al competiției

Alessandro Lusito se numără printre cei douăzeci de concurenți care au reușit să intre în bucătăria MasterChef! Acesta are o poveste de viață absolut impresionantă, fiind obligat să se mute din Italia din cauza unor probleme cu Mafia.

Gallery

​Emisiunea MasterChef România atinge cote maxime, iar spectacolul ajunge la un alt nivel, după ce au fost aleși cei douăzeci de concurenți care vor intra cu forțe proaspete în bucătăria MasterChef. Aceștia se luptă pentru titlul de cel mai bun bucătar și pentru marele premiu, în valoare de 75.000 de euro.

Alessandro Lusito a reușit să depășească orice emoție și a demonstrat că are talent la gătit, motive pentru care astăzi se numără printre cei douăzeci de concurenți care au intrat deja în etapa celor mai intense probe ale competiției. 

Povestea incredibilă de viață a lui Alessandro Lusito, concurentul din bucătăria MasterChef care a plecat din Italia din cauza unor probleme cu Mafia

Concurentul nu doar că are o pasiune aparte pentru gătit, ci și o poveste de viață absolut impresionantă. Într-un interviu acordat EXCLUSIV pentru PRO TV, acesta a povestit cum tatăl lui a fost nevoit să se mute din Italia, din cauza unor probleme în care era implicată Mafia.

„Eu am ajuns în România în 2006, a fost și anul în care Italia a câștigat Cupa Mondială, exact după terminarea liceului, pentru că tatăl meu era aici de câțiva ani. Ai mei s-au despărțit acum mult timp, iar dorința mea era să reunesc familia și să fiu aproape de tatăl meu.

Motivul pentru care familia mea s-a despărțit a fost faptul că, într-o serie de evenimente care au pornit de la niște altercații cu Mafia în Italia, tatăl meu s-a mutat în România și și-a deschis o afacere. Mama mea a rămas acolo pentru că noi, eu și fratele meu, aveam școală.

Tatăl meu s-a luptat cu Mafia în anii 1990. Avea o mare întreprindere în sudul Italiei, iar la vremea respectivă, puteai să intri în vizorul Mafiei din această cauză. Din acest motiv, îi cereau taxă de protecție ani de zile, iar după ce a terminat de plătit, îi trimiteau diferite poze acasă, precum poze cu mine și cu fratele meu cu gaură de glonț în cap, l-au luat și l-au dus în câmp și l-au bătut, au fost inclusiv amenințări cu bomba în casă. 

Tata a trebuit să se reprofileze, iar ulterior s-a mutat în București”, a povestit el. 

Ulterior, Alessandro l-a urmat pe cel care i-a dat viață, a continuat studiile în România, iar astăzi se află în fața a milioane de români, care abia așteaptă să îi urmărească parcursul în competiția MasterChef.

„În 2006 am venit și eu în România, am continuat parcursul meu educativ aici. Am studiat arhitectura de interior în 2011 și după am început să lucrez ca arhitect”, a mai povestit acesta.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni