• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cum a ales Carla Catană, concurenta de la MasterChef România 2024, să se convertească la Islam! Ea se numără printre cei 20 de concurenți care intră în bucătăria celui mai tare cooking show din lume

Cum a ales Carla Catană, concurenta de la MasterChef România 2024, să se convertească la Islam! Ea se numără printre cei 20 de concurenți care intră în bucătăria celui mai tare cooking show din lume

Carla Catană se numără printre cei 20 de concurenți care au reușit să depășească emoțiile competiției MasterChef și să intre în bucătăria celui mai tare cooking show din lume. Iată care este povestea ei de viață!

Gallery

​Miza în emisiunea MasterChef România crește, iar spectacolul ajunge la un nou nivel: intrarea în cea mai prestigioasă bucătărie a țării. 20 de concurenți de excepție și-au adjudecat un loc în lupta pentru marele premiu, în valoare de 75.000 de euro. 

Printre cei 20 de concurenți care au reușit să treacă de etapa confruntărilor se numără și Carla Catană, o femeie ce are o poveste de viață complet impresionantă. Aceasta, deși este româncă și a fost botezată la naștere în Biserica Ortodoxă, a ales să se convertească la Islam, după ce l-a cunoscut pe soțul ei, de origine sirian.

Într-un interviu oferit EXCLUSIV pentru echipa de DIGITAL a PRO TV, Carla Catană a povestit unele dintre cele mai importante momente din viața sa, cum și-a cunoscut soțul, dar și motivul pentru care a ales să nu mai fie ortodoxă.

„Bună! Numele meu este Carla Catană, sunt din București și am 34 de ani. Soțul meu este de origine siriană și de acolo și ținuta mea. Cu el m-am cunoscut la un complex comercial din București, unde fiecare dintre noi avea afacerea lui, eu vindeam dulciuri, iar el venea și cumpăra ciocolată până când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. E o povestcae de neuitat pentru noi! 

M-am convertit la Islam atunci când ne-am căsătorit, însă nu este ceva foarte diferit de ceea ce credem noi. Ei cred, de asemenea, în Domnul Nostru Iisus Hristos, chiar este menționat de mult mai multe ori în Cartea Sfântă decât Profetul Mohamed. Singura diferență este că, pentru musulmani, Iisus este mesagerul lui Dumnezeu, nu fiul”, a povestit ea. 

​După ce a simțit gustul competiției și a reușit să se califice în bucătăria MasterChef România 2024, Carla nu poate decât să se bucure. Având 7 copii, aceasta era obișnuită să gătească, însă în cadrul concursului a simțit că își depășește limitele și că poate să se perfecționeze.

„La MasterChef am venit cu gândul de a ieși din rutina mea zilnică, din zona de confort și să fac ceva ce nu am mai făcut  până acum. Nu mă așteptam să ajung în acest punct și sunt foarte fericită.

Nu m-a consumat acest parcurs al emisiunii, a fost plin de emoții până în acest moment, însă emoții constructive. A fost foarte frumos, am cunoscut oameni deosebiți, cu povești de viață pe care nu le-am mai întâlnit până acum și nu mă așteptam să ajung până în acest punct”, a adăugat ea.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni