• Emisiuni
  • MasterChef
  • Marți seară, MasterChef – Restul e plăcere a fost lider absolut de audiență!

Marți seară, MasterChef – Restul e plăcere a fost lider absolut de audiență!

Marți seară, MasterChef – Restul e plăcere a fost lider absolut de audiență!

Aseară, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au transformat resturile alimentare rămase în bucătăria MasterChef în adevărate opere culinare. Cei trei s-au duelat în texturi și arome pentru a câștiga „Ceapa de Aur” – trofeul oferit de invitații emisiunii: Ionuț Rusu și George Tănase. Show-ul, care a avut premiera pe VOYO și PRO TV, a dominat clasamentul audiențelor.

Gallery

În fiecare săptămână, pe VOYO, cei trei chefi talentați transformă alimentele lăsate de concurenții MasterChef în preparate spectaculoase. „MasterChef – Restul e plăcere este singurul show în care cei mai iubiți chefi din România se întrec pentru a impresiona o vedetă! După degustare, invitații decid care este cea mai încântătoare farfurie, fără să știe cine a realizat-o. Câștigătorul primește trofeul Ceapa de Aur!”, a declarat Gina Pistol. Aseară, chefii au gătit pentru două vedete: Ionuț Rusu și George Tănase. Din ingredientele rămase, cei trei chefi au pregătit: Supă de pește în stil asiatic (Sorin Bontea), Ceviche de pește (Florin Dumitrescu) și Gulaș de pește (Cătălin Scărlătescu). După jurizare, invitații au decis că „Ceapa de Aur” din această ediție merge la Sorin Bontea.

Premiera emisiunii, difuzată simultan pe PRO TV și VOYO, a fost lider absolut de audiență. În intervalul orar 20:28 – 20:59, PRO TV a ocupat primul loc în clasamentul audiențelor, cu 7.5 puncte de rating și 21.9% share, în timp ce televiziunea aflată pe locul secund a înregistrat 4.8 puncte de rating și 13.9% share, în rândul publicului național cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. La nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit duelul chefilor, iar în minutul de aur, la ora 20:55, aproape 1.6 milioane de români erau cu ochii pe verdictul invitaților.

Show-ul „MasterChef – Restul e plăcere” continuă săptămânal, exclusiv pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni