• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef România intră în etapa confruntărilor! Aseară, cel mai intens cooking show al momentului a fost lider absolut de audiență!

MasterChef România intră în etapa confruntărilor! Aseară, cel mai intens cooking show al momentului a fost lider absolut de audiență!

MasterChef România intră în etapa confruntărilor! Aseară, cel mai intens cooking show al momentului a fost lider absolut de audiență!

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au gustat ultimele preparate ale amatorilor pasionați de gătit veniți în audiții. Aseară, 8 șorțuri au fost acordate celor care au reușit să facă magie în bucătărie și să-i impresioneze pe cei trei chefi. Ediția de luni seară a emisiunii MasterChef România a fost lider incontestabil de audiență.

Gallery

Lupta devine din ce în ce mai acerbă pentru accesul în bucătăria MasterChef, unde sunt disponibile locuri limitate pentru doar 20 de concurenți. „MasterChef România a ajuns la etapa confruntărilor! Suntem la câțiva pași de cea mai râvnită bucătărie din țară. Doar cei mai buni dintre concurenții care au primit șorțuri din partea chefilor vor intra aici. Urmează două ediții în care talentul, pasiunea și creativitatea în bucătărie vor face diferența”, va spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, în această seară.

Luni seară, emisiunea a fost lider absolut de audiență! În intervalul orar 20:28 – 23:30, MasterChef România a înregistrat 6,7 puncte de rating și un share de 22,4% în rândul publicului național cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În același interval, televiziunea de pe locul secund a obținut 5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,7%. La nivel național, peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la ora 21:34, aproape 1,6 milioane de români erau cu ochii pe MasterChef.

În această seară încep confruntările, unde rezistența concurenților care au primit șorțul va fi testată la maximum. După această etapă, doar 20 de concurenți vor păși în bucătăria MasterChef și vor fi cu un pas mai aproape de marele premiu. Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni