• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisă a lăsat presa pentru gătit, iar acum a ajuns în postura de concurent la emisiunea pe care a îndrăgit-o de la primul sezon. Cum au reacționat chefii când au gustat din preparatul ei

MasterChef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisă a lăsat presa pentru gătit, iar acum a ajuns în postura de concurent la emisiunea pe care a îndrăgit-o de la primul sezon. Cum au reacționat chefii când au gustat din preparatul ei

​În urmă cu 12 ani, jurnalista Raluca Moisă scria articole despre chefi și primul sezon MasterChef de la PRO TV, iar acum a ajuns în postura de concurent după ce mai mulți prieteni au încurajat-o să se înscrie la preselecții.

Gallery

Raluca și-a dorit să ajungă la MasterChef încă de la primul sezon, când lucra în redacția Adevărul și scria despre show-ul culinar. De câțiva ani, Raluca și-a îndreptat cariera spre antreprenoriat și își dedică timpul scrierii cărților.

Raluca le-a pregătit chefilor hrenzele cu roșii și cremă de brânză.

Cătălin Scărlătescu: „Bucata aia de hrenzele este un pic cam groasă, iar în interiorul ei cartoful nu este gătit. Trebuie să fie crocantă, foarte crocantă. (...) Din partea mea, cu mare părere de rău, vă dau un NU”

Sorin Bontea: „Aș fi vrut ca echilibrul dintre cartof și crema de brânză să existe. E prea multă brânză pentru un cartofior și atunci totul devine prea sărat și doar gust de brânză. Din partea mea, un NU. Îmi pare rău”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni