• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Adrian Sasu, director de restaurant în Cluj, a încercat să-i impresioneze pe chefi cu preparea unei supe Ramen: „Te-ai jucat cu focul! Nu poți să vii să ne vinzi nouă gogoșele!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Adrian Sasu, director de restaurant în Cluj, a încercat să-i impresioneze pe chefi cu preparea unei supe Ramen: „Te-ai jucat cu focul! Nu poți să vii să ne vinzi nouă gogoșele!”

Adrian Sasu a avut noroc să lucreze în restaurante fine dining și cu stele Michelin și spune că s-ar acomoda rapid în bucătăria Masterchef. Îi cunoaște deja pe chefi prin prisma meseriei sale și speră să-i impresioneze cu preparatul din această seară.

Gallery

​Florin Dumitrescu: „Tu îmi ești drag și tu știi treaba asta! Sunt puțini oameni la care reacționez cum reacționez la tine! Cu atât mai mult că te știu și îmi ești simpatic, am pretenții de la tine mai mult ca de la oricine..

Cătălin Scărlătescu: „Te-ai jucat cu focul! Nu poți să vii să ne vinzi nouă gogoșele. Ai luat un preparat pe care tu l-ai gândit frumos și ai reușit să-l bagi în pământ. Din partea mea ai un mare NU!”

Sorin Bontea: „Cred că mă cunoști destul de bine. Știi că nu îmi place vrăjeala. Ai bătut atâta drum până aici. Mulțumim că ai venit! Din partea mea, ai un DA!. Ai un da pentru supă de pui clară, cu tortellini gustoși. Gustos pentru o supă de pui!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Adrian Sasu de la MasterChef 2024

Adrian Sasu s-a născut și a copilărit în Cluj. Atmosfera relaxată de ardelean l-a format pe Adrian. Își amintește atmosfera de odinioară, ieșirile pe maidan, mersul la fân și paprikașul de pui al bunicii.

Părinții locuiesc în Italia. Vorbesc la telefon zilnic, dar fizic se văd de 3 ori pe an. Când avea 12 ani, mama lui a plecat în Italia să muncească, iar el a rămas cu tatăl.

Adrian este director de restaurant în Cluj și este căsătorit de un an.

Îl caracterizează calmitatea și spune că și-ar mai putea îmbunătăți mimica feței, simte că lumea îl poate percepe arogant din această cauză. Dar el este doar foarte ambițios, complet dedicat meseriei lui și mândru totodată de reușitele lui. A făcut Facultatea de Management și a lucrat toată viața în Horeca.

Astfel a învățat și care este treaba cu gătitul, fiind în jurul lor non stop, a asimilat fără să vrea. Pentru el gătitul este oaza lui de liniște. Lunar face câte o masă cu mai mulți prieteni și le oferă experiențe culinare de care e foarte mândru.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni