• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Iulian Matache a ignorat sfatul lui Cătălin Scărlătescu, iar deznodământul n-a fost cel scontat: „Ai primit o lecție astăzi și ai învățat în primul rând lecția răbdării în bucătărie!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Iulian Matache a ignorat sfatul lui Cătălin Scărlătescu, iar deznodământul n-a fost cel scontat: „Ai primit o lecție astăzi și ai învățat în primul rând lecția răbdării în bucătărie!”

Iulian Matache are 26 de ani și este asistent universitar. Tânărul s-a prezentat în fața chefilor cu quesadilla de pui, un preparat nu tocmai reușit.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Ai primit o lecție astăzi și ai învățat în primul rând lecția răbdării în bucătărie. Din partea mea, ai un DA”

Sorin Bontea: „Sper că ai învățat ceva din treaba asta. Din partea mea, ai un NU

Cătălin Scărlătescu: „Ți-am zis să pui tigaia pe foc, știam ce urmează... așa că și de la mine o să ai tot un NU”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Iulian Matache de la MasterChef 2024

S-a născut în Poiana Câmpina (Prahova), dar din 2015 de când a venit la facultate și master locuiește în București. Este profesor la facultate și anul  4 la doctorat.

Parinților lui, Luiza și Ion, nu le-a zis niciodată mama și tata. Ei au fost prietenii lui, au fost întotdeauna suportul lui și le spune Luiza și Ion.

S-a gândit să-și deschidă un canal de Youtube, dar a renunțat. A fost frica de a fi criticat de oamenii din jur că nu face bine. Acum vrea să își pună în practică abilitățile într-un mod funny.

Îi place fast food-ul, dar il evită. A venit la MasterChef pentru că își dorește să ajungă să gătească sub presiune, în competiție.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni