• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Yasmina Cheresteș, manichiurista care scrie poezii și adoră să gătească! Cum au reacționat chefii după ce au gustat din tocănița ungurească: „Am să îți recit și eu un pic de poezie”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Yasmina Cheresteș, manichiurista care scrie poezii și adoră să gătească! Cum au reacționat chefii după ce au gustat din tocănița ungurească: „Am să îți recit și eu un pic de poezie”

Yasmina Cheresteș vine din Târnăveni, Mureș. Este manichiuristă, adoră să gătească și vrea să publice o carte de poezii. Pe chefi i-a cucerit de la primele rime.

Gallery

​Pe Florin Dumitrescu nu l-a convins tocănița ungurească, însă ceilalți doi chefi i-au oferit șorțul mult râvnit.

Florin Dumitrescu: „Gogonelele sunt senzaționale. Pe alea nu am cum să ți le iau în calcul la jurizare, dar m-am bucurat maxim. (...) Tocănița bună, dar jumătate din preparat nu și atunci prin urmare și răspunsul meu este tot NU”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Yasmina Cheresteș de la MasterChef 2024

S-a născut în Târnăveni, dar pentru ea acasă e acolo unde locuiesc bunicii ei, Păucișoara, jud Mureș. A copilărit acolo, toate verile, toate weekend-urile, și spune că e „o lume de vis”…Despre familia ei, Yasmina spune că sunt cei mai faini oameni de pe planetă.

Când avea 11 ani, părinții  ei au plecat în străinătate. Au locuit în Germania aproape 7 ani. Îi pare rău că nu a fost cu ei,  dar nu crede că ar fi putut sta fără bunica ei.

Modul de a găti al bunicii sale a influențat-o foarte mult. Este pasionată de citit, călătorii, pictură, îi place să ajute femeile să fie frumoase, să pună preț pe ele indiferent de greutăți și traume. În timpul liber, Yasmina scrie poezii.

Se descrie ca fiind cu „suflet mare și gură foarte rea”. Lasă greu de la ea când are dreptate, este foarte  emotivă, îi plac animalele și și-ar dori să meargă la Facultatea de Medicină Veterinară.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni