• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Victor Costache speră ca preparatele sale să aducă o „stare de wow” și le-a gătit chefilor: Wou. Florin Dumitrescu: „E nevoie de puțin curaj să faci genul ăsta de farfurie!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Victor Costache speră ca preparatele sale să aducă o „stare de wow” și le-a gătit chefilor: Wou. Florin Dumitrescu: „E nevoie de puțin curaj să faci genul ăsta de farfurie!”

Victor Costache speră să ajungă până în semifinale și vrea ca preparatele sale de la MasterChef să aducă „un zâmbet, o căldură, o stare de wow”. Concurentul s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat pe care l-a denumit: Wou.

Gallery

​Florin Dumitrescu: „În orice cârciuma mare de afară care se respectă există o farfurie cu ou și caviar. Știai asta? (...) Doar un singur sfat am! Trebuie să înveți să fii un pic mai subtil în arome”

Sorin Bontea: „Exact ce a zis și Florin. El cred că se referă la șofran, e cel mai puternic în gust în preparatul tău. Oul aproape bine, aproape perfect. Din partea mea, un DA. Este gustos ce ai făcut!”

Florin Dumitrescu: „E nevoie de puțin curaj să faci genul ăsta de farfurie. Oul e unul dintre cele mai importante ingrediente și dacă reușești să-i dai respectul cuvenit poți să faci o farfurie de genul ăsta. Din partea mea, ai tot un DA”

Cătălin Scărlătescu: „Și de la mine ai un DA, hai să îți iei șorțul!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Victor Costache de la MasterChef 2024

Victor și-a petrecut copilăria la țară, alături de bunici. Jucăriile lui au fost tractoarele și utilajele pentru că își ajuta familia la muncile câmpului.

Este sportive și a făcut școala de alpinism. În 2015 a avut un accident de motocicletă și a rămas cu pareză pe partea dreaptă. În prezent, face yachting în Delta Dunării.

A început să gătească de nevoie, când s-a mutat la București. Acum gătește de plăcere, îi place să adune oameni la masa. Stilul său de gătit este experimental, nu respectă rețetele.Bucătăria asiatică este punctul său forte, iar deserturile punctul slab.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni