• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Liliana Apostol, fostă sportivă de performanță, i-a derutat pe chefi cu preparatul ei: „Bagi avocado la cuptor? Mai mult decât să stea la soare, nu are voie!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Liliana Apostol, fostă sportivă de performanță, i-a derutat pe chefi cu preparatul ei: „Bagi avocado la cuptor? Mai mult decât să stea la soare, nu are voie!”

La 1,87 m, Liliana Apostol este fostă sportivă de performanță. A jucat volei, iar acum este antrenoare de baschet. La MasterChef, le-a pregătit chefilor somon cu avocado și fistic.

Gallery

​Sorin Bontea: „Nu știu dacă e cea mai fericită alegere. Nu pot spune că e ceva rău, dar nu e nici ceva wow. Este cumva un preparat safe...”

Florin Dumitrescu: „Aveți trei preparate în farfuria aia din care unul singur spectaculos și două banalități. Cel spectaculos este migdala. Este prăjită bine, are gust, are aromă. Somonul e mult prea bine gătit, iar avocado la cuptor este ceva ce nu v-aș recomanda să mai faceți niciodată. Drept urmare, votul meu pentru dvs. este NU”

Cătălin Scărlătescu: „Avocado dacă îl bagi în cuptor, l-ai pierdut. Mai mult decât să stea la soare, nu are voie!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Liliana Apostol de la MasterChef 2024

Viața Lilianei s-a învârtit în jurul sportului. De mică a făcut sport de performanță, mai exact volei. Tatăl ei a făcut lupte la sol, de performanță, așa că a cunoscut devreme disciplina și mâncarea sănătoasă.

Liliana a fost o jucătoare foarte bine cotată și a jucat chiar și-n Champions League. Din păcate, cariera ei de jucătoare profesionistă s-a terminat brusc, când a suferit o accidentare chiar într-un meci decisiv. Recuperarea a fost grea și din păcate nu mai poate performa profesionist.

Și-a găsit în schimb alinarea în meseria de antrenor de baschet la CSM Brăila și pregătește copii pentru performanță.

Liliana și-a făcut un scop în a-i ajuta pe copii din oraș, în special cei cu probleme de greutate, să caute și să găsească un stil de viață sănătos. Le propune diete și îi pune să facă exerciții speciale după sesiunile de antrenament în grup. Stau și povestesc despre tentațiile din jur, de la mâncare, la tot ce ar putea periclita un stil de viață sănătos. Când aude că sunt copii care vor să o păcălească și mănâncă prostii, îi taxează cu exerciții în plus. Nu este dură ca antrenor, dar ține extrem de mult la disciplină și mai ales la angajament. Gătitul în viața Lilianei s-a dezvoltat armonios, însă extrem de axat pe zona de healthy.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni