• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Are 20 de ani și adoră să gătească! Raluca Nicoi le-a pregătit chefilor cartofi zdrobiți cu pui și ciuperci, dar emoțiile și-au spus cuvântul: „Ești tânără! Mai ai timp să înveți”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Are 20 de ani și adoră să gătească! Raluca Nicoi le-a pregătit chefilor cartofi zdrobiți cu pui și ciuperci, dar emoțiile și-au spus cuvântul: „Ești tânără! Mai ai timp să înveți”

A venit la MasterChef ca să prindă mai mult curaj și încredere în ea, însă emoțiile au copleșit-o când a ajuns în fața chefilor. Raluca Nicoi le-a pregătit acestora cartofi zdrobiți cu pui și ciuperci.

Gallery

​Cătălin Scărlătescu: „Am nevoie de gust. În acest show trebuie să gătești cu gust, cu foarte mult gust. Din partea mea ai un NU”

Florin Dumitrescu: „Cu tot respectul pentru ceea ce faci tu, sunt convins că mâncarea ta e bună și că de data asta poate e vorba de emoție sau e vorba de o bucătărie nouă, pe mine nu m-a convins deloc puiul cu smântână și ciuperci. Iar doar pentru cartofi ar fi prea puțin. Totuși suntem la MasterChef și avem nevoie de ceva mai mult!”

Sorin Bontea: „Ești tânără! Mai ai timp să înveți! Cred că poți să gătești și altfel de mâncare, un pic mai complicată. Trebuie să mai exersezi puțin și te așteptăm la anul!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Raluca Nicoi de la MasterChef 2024

Raluca s-a născut în Timișoara și locuiește în Variaș. Își amintește de casa copilăriei cu bucurie, crescând alături de cei nouă frați ai săi. Fiind a șasea dintre frați, a avut grijă de surorile mai mici și, deși au fost săraci, s-au bucurat de lucrurile simple. Ea își amintește cu drag de mâncărurile simple pe care le gătea pentru frații săi, precum piureul și cartofii prăjiți.

Pasiunea pentru gătit a continuat când a mers la liceu în Timișoara și a locuit cu frații ei care lucrau în construcții. Raluca gătea pentru ei. După ce s-a căsătorit, a început să facă prăjituri și să gătească pentru prieteni. Prima prăjitură pe care a făcut-o după ce s-a căsătorit a fost un chec, lucru pe care l-a poftit întreaga sarcină.

Este căsătorită și are o fetiță, iar relația cu soțul ei este fericită și puternică.

Raluca își dorește să fie model și să apară în reclame pentru că iubește să pozeze, dar nu a găsit agenția potrivită. În prezent, tânăra de 20 de ani lucrează la o agenție imobiliară.

Visul ei este să-și deschidă o cafenea, unde să poată găti împreună cu fiica ei. Cu toată experiența pe care a acumulat-o în gătit, nu are suficientă încredere în ea. E conștientă de traumele ei și de trecutul ei, dar vrea să îi ofere fiicei ei viața fără griji pe care ea nu a avut-o.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni