• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 7 octombrie. Andreea Duția, avocata care s-a apucat de gătit după ce a fost la un pas de moarte, le-a pregătit chefilor rețeta preferată a fiului ei: „Mâncarea mi-a schimbat viața!”

MasterChef 2024, 7 octombrie. Andreea Duția, avocata care s-a apucat de gătit după ce a fost la un pas de moarte, le-a pregătit chefilor rețeta preferată a fiului ei: „Mâncarea mi-a schimbat viața!”

Andreea Duția a terminat Dreptul și este avocată de profesie, însă marea ei pasiune rămâne gătitul.

Gallery

„M-am apucat de gătit în urma unui eveniment grav. La 32 de ani, am avut hemoragie internă și înainte de operație aveam risc de deces 70%. Am avut mare noroc. Cineva a vrut să trăiesc. Până la acest eveniment, mâncam cartofi prăjiți, ceafă de porc, vinete. (…) Mâncarea mi-a schimbat viața”, a spus concurenta la testimoniale.

Atunci a luat decizia de a mânca sănătos. S-a lăsat de ceafă de porc cu cartofi prăjiți și a început să gătească.

Andreea le-a gătit chefilor Pollo Tonnato, rețeta preferată a fiului ei.

Sorin Bontea: „Aveți două preparate care pentru mine nu merg împreună. Din partea mea, un DA pentru turte. Un DA și pentru sosul de la pui”.

Florin Dumitrescu: „Pentru mine, sosul tomat este senzațional. Ar merge cu orice, cum l-ați făcut dumneavoastră e senzațional! Lipia este senzație și salsa wow!”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Andreea Duția de la MasterChef 2024

Andreea și-a trăit viața în jurul unei abundențe culinare. Tatăl ei era avocat și o duceau bine pe vremea comunismului. Pe scurt, la ei se făceau revelioanele. Părinții ei erau atât de pasionați de gătit, încât Andreea visa noaptea mâncare, iar dimineața se trezea în mirosul de gătit.

În prezent, Andreea își dorește să le creeze și ea amintiri culinare copiilor ei (un băiat adolescent și o fată de 13 ani). Merg împreună în „vacanțe de mâncare”. Locația lor preferată este Barcelona, au fost de cel puțin 40 de ori acolo.

Pe lângă avocatură, Andreea a început să facă și content pe Instagram, acolo unde își postează preparatele, iar acum are o comunitate generoasă de fani.

Chiar Chef Bontea i-a înmânat un premiu la Best social media food content creator. E mândră că și-a crescut contul organic, fără să cumpere urmăritori sau să încerce scheme de marketing aberante.

Andreea nu știe dacă e potrivită pentru competiția MasterChef, însă își dorește să impresioneze prin simplitate și gust curat.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni