• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 7 octombrie. Ionuț Moraru - Pipote cu inimioare în sos de vin alb și piure de sfeclă roșie cu hrean

Masterchef 2024, 7 octombrie. Ionuț Moraru - Pipote cu inimioare în sos de vin alb și piure de sfeclă roșie cu hrean

Masterchef 2024, 7 octombrie. Ionuț Moraru - Pipote cu inimioare în sos de vin alb și piure de sfeclă roșie cu hrean

Luni seară, la audițiile Masterchef România, Ionuț Moraru a pregătit pentru chefi pipote cu inimioare în sos de vin alb și piure de sfeclă roșie cu hrean. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.

Pipotele și inimioarele se spală.
Într-o tigaie adâncă, se pune ulei neutru și se lasă să se încingă. Se pun inimioarele și pipotelele când uleiul a devenit încins. Peste ele se va pune sare, piper, cimbru, usturoi și ghimbir. Se lasă 5 minute la foc mediu, apoi se pune vinul alb. Aproximativ 20 de minute, la foc mic spre mediu sunt lasate, apoi se oprește focul și se pune mărarul proaspăt tocat.
Hrișca se călește într-o tigaie apoi se pune la fiert în cantitate 1/2 cu supa de pui ce este fierbinte, spre clocot. După ce se adaugă hrișca, focul se reduce la mediu și dupa 8 minute se oprește focul și se lasă oala acoperită până la servire.
Pentru piure, se folosește un blender unde se pune 200 g sfecla roșie fiartă, împreună cu 3 lingurițe de hrean ras, ulei neutru 2 linguri, oțet 1 lingură, sare și piper dupa gust. Se blenduiește cât se poate de mult, daca e consistenta prea tare se mai poate pune apă. Într-un final, se dă printr-o sită cu o spatulă pentru a fi cât mai fină.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni