• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef: Restul e plăcere – din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO. Prima ediție, în același timp, de la ora 20:30, pe platforma online și la PRO TV

MasterChef: Restul e plăcere – din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO. Prima ediție, în același timp, de la ora 20:30, pe platforma online și la PRO TV

MasterChef: Restul e plăcere – din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO. Prima ediție, în același timp, de la ora 20:30, pe platforma online și la PRO TV

Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu luptă împotriva risipei alimentare în noul show MasterChef: Restul e plăcere! Din 15 octombrie, exclusiv pe VOYO, în fiecare săptămână, cei trei chefi vor transforma resturile, lăsate de concurenți în bucătăria MasterChef, în adevărate capodopere culinare.

Gallery

Primul episod va fi difuzat de la ora 20:30, simultan pe platforma online și la PRO TV. Restul edițiilor vor fi disponibile exclusiv pe VOYO.

„Cu toții credem că, pentru a pregăti un preparat demn de MasterChef, avem nevoie de ingrediente, produse sau ustensile sofisticate. Ei bine, nu! Începând din 15 octombrie, pe VOYO, cei trei chefi simpatici ne vor arăta cum putem crea preparate delicioase cu ceea ce avem la îndemână în bucătărie. Ei se vor întrece, invitatul special va gusta, iar un singur chef va câștiga! Totuși, MasterChef – Restul e plăcere nu este doar despre competiția intensă dintre ei, ci, mai ales, despre cum putem reduce risipa alimentară, despre responsabilitatea față de resursele planetei și grija pentru mediul înconjurător. Vă invit să descoperiți această călătorie culinară alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, în fiecare săptămână, exclusiv pe VOYO”, spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

În fiecare ediție, chefii gătesc pentru invitați surpriză care, la finalul duelului dintre ei, vor trebui să decidă care preparat a fost mai gustos. Selly, Erika Isac, Ana Maria Brânză, George Tănase sau Ionuț Rusu sunt doar câțiva dintre cei pentru care Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu vor face magie în farfurie.

Cine va primi „Ceapa de aur” – trofeul care validează cel mai bun preparat al ediției – aflăm în fiecare săptămână, la MasterChef: Restul e plăcere, exclusiv pe VOYO. Prima ediție va fi marți, 15 octombrie, de la ora 20:30, în același timp pe VOYO și la PRO TV. Restul episoadelor vor fi disponibile exclusiv pe platforma online.

 

 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni