ß
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Robert Cristian Toader a pregătit pentru chefi file de cod pe pat de păstârnac cu fructe de mare. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
File de cod la cuptor acoperit cu dovlecel fiert pe care l-am condimentat cu sare, piper și crenguțe de rozmarin.
Păstârnacul l-am tăiat cubulețe și l-am fiert, apoi l-am blenduit cu smântână de gătit, sare și piper.
Lângă pește, am avut un crevete crispy tăiat pe jumătate
Condimentat cu sare, piper și boia
Dat prin făină apoi panko și prăjit
2 scoici pe care le-am gatit în vin alb, unt și condimentate cu sare și piper
Am decorat cu microplante comestibile și un ulei de pătrunjel pe care l-am făcut fierbând pătrunjelul 3 minute după care am oprit procesul de gătit în gheață și l-am blenduit fin ca apoi să-l strecor.