• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie. Ruthie Kuszai, filipineză din Petroșani și "TikTok-eriță din Valea Jiului" a adus ADOBONK MANOK SA GATA! Chefii sunt surprinși și unul chiar vorbește și cântă în Tagalog, limbă vorbită în Filipine

MasterChef 2024, 1 octombrie. Ruthie Kuszai, filipineză din Petroșani și "TikTok-eriță din Valea Jiului" a adus ADOBONK MANOK SA GATA! Chefii sunt surprinși și unul chiar vorbește și cântă în Tagalog, limbă vorbită în Filipine

Ruthie s-a născut într-un sat din Filipine, iar la 22 de ani a plecat prima oară din sânul familiei pentru că nu găsea niciun loc de muncă și și-a dorit să-și ajute părinții.

Gallery

În 2012 a venit în România pentru că are o verișoară cu agenție de bone, dar nici nu știa unde se situează țara pe hartă.

Familia ei are o cultură de orez și își amintește că a crescut culegând orez - a făcut asta până la facultate.

Când a venit la noi în țară, Ruthie s-a îndrăgostit de România și și-a găsit jumătatea pe o aplicație de dating. E norocoasă că a găsit o familie minunată la noi în țară, iubește Crăciunul nostru și se definește drept o persoană veselă. Când gătește, dansează și cântă, iar lingură de lemn e microfonul ei. Mai mult, face entertaiment cu mâncare pe TikTok, are foarte mulți urmăritori.

Practic, e filipineză din Petroșani și "TikTok-eriță din Valea Jiului". La Masterchef a adus ADOBONK MANOK SA GATA și a aflat cu surpriză că unul din Chefii  vorbește și cântă în Tagalog, limbă vorbită în Filipine.

Vezi video atașat

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni