Remus este originar din Galați, dar locuiește în București de 10 ani.
Gallery
Încă din copilărie a fost nevoit să gătească pentru fratele lui mai mic cu cinci ani. La 9-10 ani cei doi veneau de la școală și găteau cartofi prăjiți și ouă, iar părinții erau la muncă.
Iubește mâncarea bunicilor și tot timpul o să susțînă că mămăliga cu mălaiul de la țară este cea mai bună!
A studiat Facultatea de Inginerie și Protectia Mediului, a lucrat și ca barman într-o ceinarie, un an.A fost și agent de vânzări în toată țara, la o fabrică de vopsea. Înainte de pandemie a început cursul de frizer, iar de atunci lucrează în domeniu, are patru ani de activitate și îi place foarte mult.
Poate spune că de 10 ani gătește serios, prietenii sunt cei mai mari fani ai lui, la fel și viitoarea soție, pentru că se căsătoresc în acest an.
Dacă pe viitor și-ar deschide un restaurant și ar câștigă destul de mult de acolo, ar renunta la frizerie. La jurizare însă, Chefii au fost destul de duri și Chef Scărlătescu i-a spus:
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.
FOTO: PRO TV