• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie. Cristiana Hlosciuc a adus paella cu ciuperci și ulei de trufe. Ce părere au Chefii: "Apreciez mult, dar să știi că nu mă cumperi cu chestiile astea" "Calmează-te, nu e nicio problemă”

MasterChef 2024, 1 octombrie. Cristiana Hlosciuc a adus paella cu ciuperci și ulei de trufe. Ce părere au Chefii: "Apreciez mult, dar să știi că nu mă cumperi cu chestiile astea" "Calmează-te, nu e nicio problemă”

Cristiana s-a născut în Orșova, unde a trăit o copilărie frumoasă pe malul Dunării, făcând baie chiar în fața casei părintești.

Gallery

A făcut liceul de filologie acolo și avea planuri să studieze Litere la București, dar a ajuns să studieze germană-engleză la Timișoara, la dorința părinților săi, care voiau să fie mai aproape de fratele ei.

Cristiana are rădăcini nemțești pe linie maternă și vorbește limba germană de acasă. Bunica ei nemțoaică a fost o influență majoră în viața ei, învățând-o să gătească și introducând-o în bucătăria germană. Deși a avut visuri de a deveni stewardesă, a ajuns să lucreze în IT. În cele din urmă, această carieră i-a adus o întâlnire norocoasă cu Victor, soțul ei, alături de care lucrează de acasă și călătorește frecvent.

Pasiunea ei pentru gătit s-a dezvoltat în timp, în special în perioada pandemiei, când a început să creeze conținut de gătit pe social media. Astfel, și-a deschis o pagină de cooking care a devenit rapid populară și profitabilă.

Cristiana își descrie stilul de gătit că fiind experimental, cu o preferință pentru stilul american și pentru preparatele sărate. Își dorește să își deschidă un local de brunch, o pasiune pe care o consideră ideală pentru stilul ei de viață.

Participarea la MasterChef reprezintă pentru ea o oportunitate de validare și de ieșire din zona de confort. Este o persoană optimistă, veselă și deschisă, care reacționează impulsiv în situațîi de criză, dar este mereu asumată în deciziile sale. Deși a primit critici online, aceste experiențe au ajutat-o să devină mai puternică.

La jurizare, a avut parte de fel de fel de reacții. Mai mult, când i-a complimentat ținuta lui Chef Florin Dumitrescu, i s-a spus:

"Apreciez mult, dar să știi că nu mă cumperi cu chestiile astea" 

VEZI VIDEO ATAȘAT

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni