• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie. Mihaela Stoica și-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu diabet de tip I insulino-dependent și a pregătit prăjitură cu iaurt și cu banane, dar cu tagatoză, pentru a o face dietetică Cum reacționează Chefii: "Îți spun sincer, fără să te superi pe mine"

MasterChef 2024, 1 octombrie. Mihaela Stoica și-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu diabet de tip I insulino-dependent și a pregătit prăjitură cu iaurt și cu banane, dar cu tagatoză, pentru a o face dietetică Cum reacționează Chefii: "Îți spun sincer, fără să te superi pe mine"

Când era foarte tânără, Mihaela a aflat că are diabet de tip I.

Gallery

A fost un șoc, inițial nu putea accepta, dar acum e de părere că totul se petrece cu un scop. A căutat toatele variante sănătoase de se bucura de viață. 

Mai mult, a devenita antrenor de fitness, și-a deschis propria platforma, vorbește cu a ei comuninate despre necesitățile lor, cum pot să își schimbe stilul de viață cei care vor asta. Din punctul ei de vedere, diabetul nu este un impediment de a fi fericit, de a te bucura de tot ce îți oferă viața.

Are o căsnicie minunată, de 8 ani, o relate de 10 ani. La Masterchef a venit un un produs dietetic pe bază de tagatoză, produc care a stârnit fel de fel de reacții!

"Îți spun sincer, fără să te superi pe mine!"

Vezi video atașat 

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni