• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie. Mădălina Irimia a adus piept de rață cu sos de afine, pe care l-a tot pregătit acasă pentru soț: "Cred că eu fraieră, că nu am întrebat de premiu" Chefii se și miră: "Vreau să știu dacă ai vopsit pereții"

MasterChef 2024, 1 octombrie. Mădălina Irimia a adus piept de rață cu sos de afine, pe care l-a tot pregătit acasă pentru soț: "Cred că eu fraieră, că nu am întrebat de premiu" Chefii se și miră: "Vreau să știu dacă ai vopsit pereții"

Mădălina are 29 de ani, este consultant IT și în prezent locuiește în Timișoara alături de soțul ei.

Gallery

S-a născut la Târgu Mureș și după ce a terminat facultatea, s-a mutat la Cluj unde s-a cunoscut cu soțul ei, care a și inspirat-o că meargă la Masterchef. Spune că a repetat alături de acesta rețetele, dar glumește și zice că nu i-a cerut și premiu: 

"Cred că eu fraieră, că nu am întrebat de premiu!"

Îi place să călătorească și să mănânce, iar de 9 ani face dansuri latino și sociale. Mai mult, participă la festivaluri de dans, atât naționale cât și internaționale. 

Se consideră o fire caldă, prietenoasă, empatică și cel mai important, ambițioasă. Ca defecte poate spune că e uneori răutăcioasă, încăpățânată și ”aprigă în limite ardelenești”.

VEZI VIDEO ATAȘAT

Chiar dacă a venit antrenată la emisiune, s-a emoționat, mai ales la partea de plating, iar atât de tare a stropit farfuria cu sos, încât șefii au întrebat-o dacă a vopsit pereții. 

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni