• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie.Coco Fazăcaș a pregătit muschi de porc în crustă de susan, dar șefii au spus că primesc mâncare japoneză crudă: "Dumnezeule mare, ai început cu porc, ai terminat cu somon! De ce, de ce?"

MasterChef 2024, 1 octombrie.Coco Fazăcaș a pregătit muschi de porc în crustă de susan, dar șefii au spus că primesc mâncare japoneză crudă: "Dumnezeule mare, ai început cu porc, ai terminat cu somon! De ce, de ce?"

Coco provine dintr-o familie numeroasă, cu patru frați și muncește de la 14 ani.

Gallery

La 20 de ani spune că și-a cumpărat prima casă din veniturile propriifost plecat în UK în căutarea unui trăi mai bun, iar acolo muncea pe un șantier și într-o spălătorie auto și gătea pentru colegi.

Acum are propria firma de peisagistică și are success. Când s-a întors în România a făcut un curs de bucătar, moment în care a început pasiunea pentru gătit; acum gătește pentru familie, în special preparate din bucătăria tradițională; îi place  mai schimbe rețetele experimenteze.

Este pasionat de pescuitpractică des acest sport, iar visul lui este  deschidă o cofetărie gluten-free.

Este o persoană altruistă și merge des în căminele de bătrâni și în orfelintate, unde gătește pentru oamenii nevoiași. Este căsătorit și este tatăl mândru a doi copii.

VEZI VIDEO ATAȘAT 

Din păcate, la audițiile Masterchef spune că nu s-a înțeles prea bine cu temperatura cuptorului la care a gătit și de aceea carnea pregătită nu a fost tocmai pe gustul chefilor. Mai mult, aceștia au gumit și i-au spus că a gătit tataki - un preparat japonez aproape crud. 

Chef Scărlătescu: "Dumnezeule mare, ai început cu porc, ai terminat cu somon! De ce, de ce?"

Chef Bontea: A început cu porc, a terminat cu ton!

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni