• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 1 octombrie.Ortensia Iliev a fost, printre altele, model, iar pentru ea a venit impresarul lui Naomi Campbell în România să îi propună o carieră începută la o revistă pentru adulți. Chefilor le-a adus ravioli cu sos de caramel și morcov, dar s-a emoționat peste măsură: "Nu cred așa ceva"

MasterChef 2024, 1 octombrie.Ortensia Iliev a fost, printre altele, model, iar pentru ea a venit impresarul lui Naomi Campbell în România să îi propună o carieră începută la o revistă pentru adulți. Chefilor le-a adus ravioli cu sos de caramel și morcov, dar s-a emoționat peste măsură: "Nu cred așa ceva"

Ortensia este originara din Tulcea, unde a avut o familie minuntă, cu ambii parinti care au gatit in copilăria ei.

Gallery

La 18 ani, a plecat în Constanța, a participat la concursuri de Miss, a câștigat, după aceea a făcut parte din echipa de organizare până în 2000. A început să fie model și a lucrat chiar pentru branduri de renume. Mai mult, spune că, la un moment dat, însuși impresarul lui Naomi Campbell și al Claudiei Schiffer, Rafi Donovan, a încercat să o convingă să pozeze pentru o revistă faimoasă pentru bărbați, dar a refuzat. 

În 2001 a câștigat titlul de Regina a Frumuseții a României și chiar le spune Chefilor că a primit complimente toată viața ei. Pe la începutul anilor 2000 a început în aviație o carieră captivantă și chiar a lucrat pentru Regele Iordaniei ca stewardesă ani de zile. 

VEZI VIDEO ATAȘAT

La 39 de ani a renunțat la zboruri pentru că era însărcinată, iar acum 8 ani a născut un băiețel minunat. Spune că avea prea multă energie să stea acasă cu bebelușul și s-a angajat în România la o agenție de turism.Acum face un curs de broker imobiliar. Recunoaște că îi e greu să lucreze la birou, după atâta activitate altfel, dar se bucură cât poate de fiecare moment. 

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

FOTO: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni