Masterchef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisa - Hrenzele cu cremă de brânzeturi, cherry și ulei de ceapă verde
Publicat
Marți seară, la audițiile Masterchef România, Remus Voicu a pregătit pentru chefi biban de mare cu piure de conopidă. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Am curățat conopida și am pus-o la fiert în lapte, am curățat și filetat peștele, fileul deoparte pentru prăjit, iar ce a ramas , am pus la fiert pentru stocul de pește, pentru sos am pus într-o sosieră părți egale făina și unt, am prăjit faina în unt până a ajuns la culoarea și gustul potrivit , am încorporat stocul de pește puțin câte puțin până am ajuns la consistența dorită. Pentru piure, am băgat conopida în blender cu unt și sare. Am prăjit fileurile de pește în tigaie cu puțin ulei. La montat, am prăjit frunza de vița de vie în puțin ulei.