• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 1 octombrie. Andreea Stan - Turnuri din carne și ciuperci

Masterchef 2024, 1 octombrie. Andreea Stan - Turnuri din carne și ciuperci

Masterchef 2024, 1 octombrie. Andreea Stan - Turnuri din carne și ciuperci

Marți seară, la audițiile Masterchef România, Andreea Stan a pregătit pentru chefi turnuri din carne și ciuperci. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.

Baza din piept de pui la grătar cu soia, ciuperci brune cu parmezan și usturoi la grătar, urmatorul layer pate de ciuperci trase la tigaie cu nuci si caju, apoi hummus de sfeclă cu năut, tahini și caju, iar la ultimul nivel chives, valeriană si dantelă de parmezan.
Pieptul de pui l-am tras în tigaie cu sare, piper, oregano si sos de soia. Separat am pus cateva palarii mari de ciuperci să se facă în propriul suc, cu puțin ulei, am adaugat usturoi și parmezan. Intr-o alta tigaie am preparat ciuperci trase la tigaie cu usturoi si ceapa, cimbru si putin ulei de masline. Pateul l-am realizat dând la blender aceste ciuperci la care am adaugat caju si nuci inmuiate in prealabil, cimbru si patrunje. Pentru hummusul de sfecla am folosit sfecla prefiarta, naut, caju, tahini, lamaie, 2 catei de usturoi, sare si piper. Am aranjat totul pe etaje, iar in final am adaugat in varf fire de chives, cateva frunze de valeriana si dantela de parmezan.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni