• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Laurențiu Paicu, designer-ul de interior pasionat de modă, transformă platoul într-un adevărat podium. Puiul cu sos de tarhon concurează cu ținuta îndrăzneață: „Mai ai de muncă, tată”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Laurențiu Paicu, designer-ul de interior pasionat de modă, transformă platoul într-un adevărat podium. Puiul cu sos de tarhon concurează cu ținuta îndrăzneață: „Mai ai de muncă, tată”

Laurențiu Paicu le-a oferit chefilor un adevărat spectacol, încă din primele secunde de când a intrat în platou. Acesta le-a atras atenția cu sacoul accesorizat manual cu mii de ace de siguranță.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Nu știu dacă bucătăria ți se potrivește neapărat. Cred și voi crede că piatra de temelie pentru un bucătar este sosul. Pentru mine, sosul tău este aproape perfect”

Sorin Bontea: „Îți lipsește ceva din farfurie…o garnitură”

Cătălin Scărlătescu: „Mai ai mult de muncă, tata, dar ești tânăr și determinat”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Laurențiu Paicu de la MasterChef 2024

Laurențiu Paicu are 34 de ani, locuiește în București și lucrează ca arhitect. De fel este din Orăștie, județul Hunedoara și susține că latura creativă a moștenit-o de la mama sa, care îi dădea voie să experimenteze alături de ea în bucătărie.

Încă de când era mic, a fost pasionat de pictură și, la recomandarea medicului de familie, s-a înscris la Școala de Arte. Deși își dorea să lucreze ca designer vestimentar, și-a dat seama că îi va fi foarte greu să se întrețină și s-a îndreptat spre arhitectură.

Este pasionat de modă și are o colecție impresionată de genți de lux, care reprezintă cea mai mare investiție a sa. În prezent, are propriul studio, împreună cu Andra Marinescu, arhitecta de la Visuri la Cheie.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni