• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Raluca Simion, copywriter pasionat de nutriționism, îi bagă în ceață pe chefi cu deserturile sale proteice: perlă raffaello cu zmeură și mentă. Cătălin Scărlătescu nu înțelege ce a gustat: „Are gust de mălai”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Raluca Simion, copywriter pasionat de nutriționism, îi bagă în ceață pe chefi cu deserturile sale proteice: perlă raffaello cu zmeură și mentă. Cătălin Scărlătescu nu înțelege ce a gustat: „Are gust de mălai”

Raluca Simion a venit la MasterChef cu un desert cel puțin interesant. După ce a slăbit câteva zeci de kilograme și a devenit pasionată de bucătăria sănătoasă, a decis să își încerce norocul cu un desert proteic.

Gallery

Florin Dumitrescu: „E o textură un pic ciudată pe acolo, pe care n am regăsit-o în alte farfurii. Singura revelație pe care am primit-o a fost că bombonica aia de cocos e foarte bună cu sosul de zmeură. Combinația de gust nu are nicio legătură cu ce ne-ați vândut la început. M-a speriat textura”

Cătălin Scărlătescu: „Închid ochii, nu vreau să văd ce e în farfurie, dau zmeura la o parte și am descoperit o alivancă. Nu știu de ce am impresia că are gust de mălai. Zmeura, spectaculoasă, foița de aur, geniu”

Sorin Bontea: „Mi-a plăcut zmeura cu menta. Bombonica e mai ciudățică la gust”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Raluca Simion de la MasterChef 2024

Raluca Simion are 38 de ani, locuiește în Bucureșt și este copywriter pentru câteva publicații de peste ocean. Aceasta consideră că este o persoană extrem de ambițioasă, deoarece mereu a avut puterea să o ia de la capăt, indiferent de cât de grele au fost situațiile prin care a trecut.

Nu a avut o relație foarte bună cu familia ei, iar acest lucru nu s-a schimbat nici în ultimii ani. Tatăl acesteia s-a stins din viață, iar mama ei locuiește la azil, însă nu își vorbesc. La 20 de ani și la 30 de ani a rămas pe drumuri, dar a reușit, de fiecare dată, să nu se piardă cu firea să și să găsească soluția salvatoare.

Este pasionată de scris și, de ceva timp, și de sport, după ce a reușit să slăbească zeci de kilograme. De asemenea, a început să fie pasionată și de gătit, după ce, timp de doi ani, a locuit în Italia.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni