• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Mariana Constantin, terapeutul marcat de copilăria grea pe care a avut-o, debate savuros cu chef Cătălin Scărlătescu. Lavracul cu legume dă startul unei discuții ca între doi îndrăgostiți: „Iubire...”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Mariana Constantin, terapeutul marcat de copilăria grea pe care a avut-o, debate savuros cu chef Cătălin Scărlătescu. Lavracul cu legume dă startul unei discuții ca între doi îndrăgostiți: „Iubire...”

Mariana Constantin a pășit în platou, sperând că va lua șorțul MasterChef. Aceasta a ales să le gătească celor trei chefi o rețetă simplă, dar extrem de gustoasă.

 

Gallery

Florin Dumitrescu: „Mi se pare că farfuria dumneavoastră are gust. Totul este foarte gustos”

Sorin Bontea: „Peștele nu este uscat absolut deloc. Poate un strop de sare”

Cătălin Scărlătescu: „Din partea mea, v-am spus mai devreme. Aveți un șorț”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Mariana Constantin de la MasterChef 2024

Mariana Constantin are 55 de ani, locuiește în București și lucrează ca psiholog. Aceasta mai are o soră în vârstă de 57 de ani, alături de care a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale.

Din cauza patimilor tatălui, și care s-a stins în urmă cu ceva timp, a avut o copilărie foarte grea, marcată de multe traume. Tocmai din această cauză, a ajuns, în cele din urmă, să studieze psihologia, reușind să treacă peste toate suferințele.

La vârsta de 18 ani, lucra pe post de contabilă și și-a deschis propria afacere, în domeniul comerțului, împreună cu soțul ei. În prezent, studiază la a doua facultate, fiind în formare la Medicina Germană.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni