• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Mihai Ilieș, cosmeticianul auto care și-a dat demisia pentru a veni la casting, a mizat pe o porție de ciulama de ciuperci cu mămăligă. Chefii au fost puși în dificultate: „Nu știu ce e, dar nu este ciulama”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Mihai Ilieș, cosmeticianul auto care și-a dat demisia pentru a veni la casting, a mizat pe o porție de ciulama de ciuperci cu mămăligă. Chefii au fost puși în dificultate: „Nu știu ce e, dar nu este ciulama”

Mihai Ilieș a venit la MasterChef, fiind convins că pasiunea pentru bucătărie îi va aduce un șorț. Acesta își dorește să se facă bucătar, însă teama de a greși îl ține pe loc.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Farfuria ta nu este nimic altceva decât materie fără gust. Nici ciuperca nu are gust, nici mămăliga nu are gust”,

Sorin Bontea: Nu este ciulama. Nu știu ce e, dar nu este ciulama”

Cătălin Scărlătescu: „De la mine ai un da, doar pentru povestea ta de viață”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Mihai Ilieș de la MasterChef 2024

Mihai Ilieș are 42 de ani, locuiește în Cluj Napoca și a fost cosmetician auto. A venit la MasterChef, pentru a demonstra că poate lua șorțul, dar și pentru a învăța tot ceea ce se poate despre bucătărie. A fost atât de încrezător în propria persoană, încât a renunțat la locul de muncă pe care îl avea, pentru a putea veni la preselecții.

Acesta susține că viața lui nu a fost deloc ușoară, deoarece a avut multe suișuri și coborâșuri, însă mereu a învățat din ele și nu s-a lăsat doborât. Cu toate acestea, și-a găsit refugiul în bucătărie și în cosmetizările auto din care își întreținea familia.

Mihai Ilieș a mărturisit că și-a făcut cont de Facebook cu scopul de a-și găsi o soție, iar planul lui a dat roade, deoarece și-a întemeiat o familie alături de aceasta, având și un băiețel împreună.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni