• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Mihai Frățilă, inginerul care își crește singur copiii, le-a stârnit șefilor curiozitatea din prima clipă. A gătit monk fish cu spanac, o combinație de gusturi inedită: „Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Mihai Frățilă, inginerul care își crește singur copiii, le-a stârnit șefilor curiozitatea din prima clipă. A gătit monk fish cu spanac, o combinație de gusturi inedită: „Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist”

Mihai Frățilă le-a delectat chefilor papilele gustative cu un unul dintre preparatele sale preferate. Acesta spune despre bucătărie că este locul în care uită de toate problemele și care îi dă voie să experimenteze tot ceea ce își dorește din punct de vedere gastronomic.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist care e în spatele ei și mă bucur că reușești să lași greutățile și să fii creativ. Mă face să te aplaud și să te felicit. Nu te opri din gătit! Ai perfecțiune în farfurie. Din partea mea, ai un mare da”

Sorin Bontea: „Îmi place combinația dintre pește și spanac”

Cătălin Scărlătescu: „Dacă, până acum, porumbul a prins peștele, și peștele s-a prins cu porumb”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Mihai Frățilă de la MasterChef 2024

Mihai Frățilă are 54 de ani, locuiește în Cluj și lucrează ca inginer. Acesta își crește singur cei doi copii, după ce a divorțat de fosta soție. Este originar din Sibiu, dar s-a mutat în Cluj, la doar cinci ani, alături de familia sa.

Acesta este pasionat de ski, de sport, practicând baschetul până la vârsta de 40 de ani. A decis să vină la MasterChef, pentru a vedea dacă, într-adevăr, este atât de talentat pe cat spun cei doi copii că este.

Acesta gătește încă din facultate, însă a învățat serios să gătească în urmă cu ceva timp, după ce a divorțat de fosta soție, fiind nevoit să aibă grijă de copiii săi. Deși este mulțumit de preparatele pe care le face, susține că defectul său este reprezentat de încrederea pe care o acordă mult ușor repede oamenilor.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni