• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Ciprian Antone, cârciumarul care a făcut toxiinfecție alimentară de la propriile preparate, și-a încercat norocul cu o supă vietnameză reinterpretată: „Doar pentru că am pus tot sosul iute, pot să spun că m-am bucurat de o aromă mai interesantă”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Ciprian Antone, cârciumarul care a făcut toxiinfecție alimentară de la propriile preparate, și-a încercat norocul cu o supă vietnameză reinterpretată: „Doar pentru că am pus tot sosul iute, pot să spun că m-am bucurat de o aromă mai interesantă”

Ciprian Antone a învățat de nevoie să gătească, după ce s-a mutat singur. Deși primele încercări nu au avut deloc efectul sperat, acesta a căpătat experiență și a decis să concureze pentru un șorț MasterChef, sperând să îl impresioneze pe chef Florin Dumitrescu.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Când alegi să faci un preparat care necesită câteva ore, pierzi intensitatea aromelor. Doar pentru că am pus tot sosul iute, pot să spun că m-am bucurat de o aromă mai interesantă. Din partea mea, ai un da”,

Cătălin Scărlătescu: „Toată emoția e în farfurie. Sunt sigur că, atunci când nu ești sub presiune, iese ciorba asta de moare lumea de necaz. Din partea mea, ai un nu, pentru ca e doar emoție”,

Sorin Bontea: „Nu prea ești sigur pe ceea ce faci”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Ciprian Antone de la MasterChef 2024

Ciprian Antone are 44 de ani, este din București și lucrează într-o cârciumă. Deși nu punea foarte mult preț pe mâncare, acest lucru s-a schimbat în momentul în care a început să călătorească prin țări străine.

Ciprian este absolvent al Facultății de Drept, însă nu a fost pasionat de acest domeniu, deși, timp de doi ani, a lucrat pro bono într-un cabinet de avocatură. S-a angajat într-un bar al unei benzinării, moment în care a început să cocheteze cu bucătăria. În urmă cu patru ani, și-a deschis propria cârciumă, unde a creat un meniu reinterpretat.

Pe plan personal, este însurat cu o femeie din Vietnam, care locuiește în țara noastră de peste două decenii. Acesta a participat, prima oară, în sezonul doi al emisiunii, însă a fost eliminat în prima ediție a bootcamp-ului.

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni