Ciprian Antone a învățat de nevoie să gătească, după ce s-a mutat singur. Deși primele încercări nu au avut deloc efectul sperat, acesta a căpătat experiență și a decis să concureze pentru un șorț MasterChef, sperând să îl impresioneze pe chef Florin Dumitrescu.
Gallery
Florin Dumitrescu: „Când alegi să faci un preparat care necesită câteva ore, pierzi intensitatea aromelor. Doar pentru că am pus tot sosul iute, pot să spun că m-am bucurat de o aromă mai interesantă. Din partea mea, ai un da”,
Cătălin Scărlătescu: „Toată emoția e în farfurie. Sunt sigur că, atunci când nu ești sub presiune, iese ciorba asta de moare lumea de necaz. Din partea mea, ai un nu, pentru ca e doar emoție”,
Sorin Bontea: „Nu prea ești sigur pe ceea ce faci”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Ciprian Antone are 44 de ani, este din București și lucrează într-o cârciumă. Deși nu punea foarte mult preț pe mâncare, acest lucru s-a schimbat în momentul în care a început să călătorească prin țări străine.
Ciprian este absolvent al Facultății de Drept, însă nu a fost pasionat de acest domeniu, deși, timp de doi ani, a lucrat pro bono într-un cabinet de avocatură. S-a angajat într-un bar al unei benzinării, moment în care a început să cocheteze cu bucătăria. În urmă cu patru ani, și-a deschis propria cârciumă, unde a creat un meniu reinterpretat.
Pe plan personal, este însurat cu o femeie din Vietnam, care locuiește în țara noastră de peste două decenii. Acesta a participat, prima oară, în sezonul doi al emisiunii, însă a fost eliminat în prima ediție a bootcamp-ului.
EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.
URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO