• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Roxana Birică, prezentatoare de teleshopping, l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să îi sară în ajutor. A găsit rață cu sos cognac, iar cheful a fost cucerit pe loc de abilitățile sale: „Sunteți splendidă”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Roxana Birică, prezentatoare de teleshopping, l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să îi sară în ajutor. A găsit rață cu sos cognac, iar cheful a fost cucerit pe loc de abilitățile sale: „Sunteți splendidă”

Roxana Birică și-a încercat norocul la MasterChef cu un preparat mai sofisticat, dar care nu l-a impresionat pe chef Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a fost impresionat de talentul său profesional.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Ați început foarte bine, ați început sus, dar piureul nu are viață, nu are gust. Rața, overcooked...nu pot să zic și de celelalte, ca să aibă și colegi mei ce să zică”.

Cătălin Scărlătescu: „Ați avut o prestație spectaculoasă. Atât de frumos! Văd peste toate greșelile din farfurie. Ați fi un prezentator de farfurie... M-ați convins”

Sorin Bontea: „Vă descurcați foarte bine la vândut. Combinația asta nu funcționează cu piureul, de obicei”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Roxana Birică de la MasterChef

Roxana Birică are 32 de ani și locuiește în București. În prezent, lucrează ca prezentatoare a unei emisiuni de folclor, dar și a unei emisiuni de teleshopping. Deși iubește ceea ce face, meseria ei este diferită de pasiunile pe care le avea în copilărie.

Aceasta era pasionată de sport, în special de tenis, deși mama acesteia este solistă de muzică populară. În urmă cu mai mulți ani, a decis să plece în Anglia. Aproximativ doi ani, a lucrat pentru Casa Regală, fiind organizator al evenimentelor de caritate.

Aceasta este împreună cu soțul ei de nouă ani, acesta deținând o firmă de transport. Cei doi au împreună o fiică.  

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni