• Emisiuni
  • MasterChef
  • MasterChef 2024, 30 septembrie. Gutiera Timotin, model, a adus în platou mule moldovenești, un desert tradițional din Republica Moldova. Florin Dumitrescu îi răstoarnă farfuria de cum începe degustarea: „Unde e?”

MasterChef 2024, 30 septembrie. Gutiera Timotin, model, a adus în platou mule moldovenești, un desert tradițional din Republica Moldova. Florin Dumitrescu îi răstoarnă farfuria de cum începe degustarea: „Unde e?”

Gutiera Timotin le-a gătit chefilor mule moldovenești, un preparat tradițional din Republica Moldova, care se servește, în principal, la nunți. Deși a mizat foarte mult pe desertul ales, chefii au fost greu de mulțumit. 

Gallery

Sorin Bontea: „Genul ăsta de clătite se face și la noi. Are gust de plăcintă dulce cu stafide”

Florin Dumitrescu: „Nu sunt împotriva tradițiilor, indiferent de țara din care provin. Pentru mine, sunt doar niște clătite deloc extraordinare”

Cătălin Scărlătescu: „Trebuia să-ți dai mai mult silința”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Timotin Gutiera de la MasterChef 2024

Gutiera Timotin are 26 de ani și vine din Chișinău, Republica Moldova. Aceasta este make-up artist și, ocazional, cochetează și cu modeling-ul, fiind una dintre pasiunile sale. Aceasta provine dintr-o familie potentă financiar, mama acesteia lucrând ca bibliotecară, în timp ce tatăl său deține o firmă de construcții.

Make-up artista nu este singură la părinți. Are o soră mai mică decât ea, care este medic, dar și un frate mai mare, care s-a stabilit în Germania. A primit bursă pe perioada facultății datorită activităților culturale pe care le făcea, printre care s-au numărat: dansul, canto, pictura, chitara, dar și basketul.

S-a înscris la facultate, în Capitală, dar, din cauza faptului că nu s-a adaptat, s-a înscris la Chișinău, fiind absolventă a facultății de jurnalism. Pe viitor, își dorește să se mute în România, unde să continue să lucreze ca make-up artist, pentru a avea o situație materială mai bună.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni