Masterchef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisa - Hrenzele cu cremă de brânzeturi, cherry și ulei de ceapă verde
Publicat
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Mihai Ilieș a pregătit pentru chefi ciulama de ciuperci cu mămăligă. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Am pus apă la fiert, am adăugat sare. Când apa a început să fiarbă, am adăugat faină de mălai, am lăsat pe foc până când faina de mălai a fost fiartă și mămăligă avea o consistență suficient de fermă, am oprit focul și am adăugat un cub de unt pentru cremozitate!
Am pus într-o crăticioară ulei la încins, am adăugat puțin usturoi, am adăugat ciupercile tăiate fâșii, am călit puțin ciupercile,am adăugat lapte, am lăsat să fiarbă ciupercile, apoi am adăugat îngroșeala ( faină cu smântână și usturoi pisat) , am oprit focul. Am adăugat pătrunjel.