Porțile studioului MasterChef România se redeschid luni și marți, de la ora 20:30, pentru alți concurenți care pun gust și pasiune în farfurie, încercând să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.
Gallery
În această seară, Laurențiu Paicu, arhitect și designer de interior, va încerca să-i surprindă pe cei trei chefi cu un pui în sos franțuzesc de tarhon, servit într-o farfurie realizată chiar de el: „Am făcut o farfurie specială pentru MasterChef – conceptul a fost o bucată de material textil care cade pe un bol inexistent, păstrând această formă de fantomă”, va explica Laurențiu Paicu. Surprins de pasiunea acestuia pentru modă și design, Chef Florin Dumitrescu îl va întreba: „Iartă-mă că te întreb, și mâncarea o gătești ca design? În mod normal, puiul ăla ar trebui să stea în sos ca să-și ia gust”.
După ce au gustat preparatul lui Laurențiu, părerile celor trei chefi au fost împărțite. „Eu cred și voi crede toată viața că piatra de temelie, cea mai grea încercare pentru un bucătar, este sosul. Pentru mine, sosul tău este aproape perfect...” îi va spune Chef Florin Dumitrescu, în timp ce pentru Chef Sorin Bontea mâncarea pregătită nu este completă: „Îți lipsește ceva din farfurie, îți lipsește o garnitură, ceva care să susțină și carnea, și sosul”. Pe de altă parte, Chef Cătălin Scărlătescu consideră că Laurențiu mai are de lucrat: „Mai ai mult de muncă, tată!”.
Dacă va primi Laurențiu șorțul MasterChef și va trece în etapa următoare, dar și ce îl va face pe Chef Florin să spună: „Ești înconjurat de tot ce e frumos – design, mâncare. Idei ai, ești creativ, nu știu dacă bucătăria ți se potrivește neapărat, pentru că ai fi surprins, bucătăria este mai agresivă și mai grea decât șantierul!”, vom vedea în această seară, de la ora 20:30, într-o nouă ediție MasterChef.
Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.
MasterChef România – Prinde gustul competiției!