Roxana Cionca a mizat pe o rețetă dulce, reinterpretată, pornind de la faimosul ou cu fistic. Pasionată de ciocolată, a reușit să facă din acest desert o artă, dar și o sursă de venit.
Gallery
Florin Dumitrescu: „E spectaculos să faci o chestie de genul ăsta, dar, ca bucătar sau ca chef, îți spun că lipsește eleganța. Cum arată toată treaba aia...”
Cătălin Scărlătescu: „Ciocolata e o chestie fină mătăsoasă. E extraordinar de dulce”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Roxana Cionca are 34 de ani, locuiește în Timișoara și este antreprenoare. Susține că a avut parte de o copilărie frumoasă, simplă, dar dificilă, deoarece a locuit la țară și a trebuit să ajute la muncile specifice.
La vârsta de 15 ani, a început să vândă la piață diverse legume pe care familia ei le cultiva și și-a dat seama că trebuie să facă ceva ce să îi placă, pentru a nu mai fi nevoită să se trezească la patru dimineața.
Pasiunea pentru dulciuri a moștenit-o de la tatăl ei, motiv pentru care, și-a deschis o ciocolaterie împreună cu familia, cu banii câștigați în Danemarca. Visul ei este să deschidă un muzeu de ciocolată. De asemenea, susține că abilitățile necesare gătitului le-a moștenit de la bunica ei, fiind de părere că toate preparatele sale au gustul celor gătite de aceasta.
EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.
URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO