• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 30 septembrie. Roxana Cionca aduce în platou o rețetă reinterpretată. Antreprenoarea încearcă să îi îndulcească pe chefi cu o rețetă de ou cu fistic, diferită de ce știau ei până acum: „Cum arată toată treaba aia...”

Masterchef 2024, 30 septembrie. Roxana Cionca aduce în platou o rețetă reinterpretată. Antreprenoarea încearcă să îi îndulcească pe chefi cu o rețetă de ou cu fistic, diferită de ce știau ei până acum: „Cum arată toată treaba aia...”

Roxana Cionca a mizat pe o rețetă dulce, reinterpretată, pornind de la faimosul ou cu fistic. Pasionată de ciocolată, a reușit să facă din acest desert o artă, dar și o sursă de venit.

DĂ CLICK PE POZA DE MAI JOS ȘI GĂTEȘTE ȘI TU ÎN STILUL ROXANEI! AI REȚETA DE OU DE CIOCOLATĂ CU FISTIC, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE ȘI VALORI NUTRIȚIONALE

Gallery

Florin Dumitrescu: „E spectaculos să faci o chestie de genul ăsta, dar, ca bucătar sau ca chef, îți spun că lipsește eleganța. Cum arată toată treaba aia...”

Cătălin Scărlătescu: „Ciocolata e o chestie fină mătăsoasă. E extraordinar de dulce”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Roxana Cionca de la MasterChef 2024

Roxana Cionca are 34 de ani, locuiește în Timișoara și este antreprenoare. Susține că a avut parte de o copilărie frumoasă, simplă, dar dificilă, deoarece a locuit la țară și a trebuit să ajute la muncile specifice.

La vârsta de 15 ani, a început să vândă la piață diverse legume pe care familia ei le cultiva și și-a dat seama că trebuie să facă ceva ce să îi placă, pentru a nu mai fi nevoită să se trezească la patru dimineața.

Pasiunea pentru dulciuri a moștenit-o de la tatăl ei, motiv pentru care, și-a deschis o ciocolaterie împreună cu familia, cu banii câștigați în Danemarca. Visul ei este să deschidă un muzeu de ciocolată. De asemenea, susține că abilitățile necesare gătitului le-a moștenit de la bunica ei, fiind de părere că toate preparatele sale au gustul celor gătite de aceasta.

 

EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO.

URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni