• Emisiuni
  • MasterChef
  • Revedere emoționantă la Masterchef! Chef Florin Dumitrescu și Nicolas Faber, prietenul tatălui său, s-au reîntâlnit după mulți ani:„Rămâne în mintea și sufletul meu”

Revedere emoționantă la Masterchef! Chef Florin Dumitrescu și Nicolas Faber, prietenul tatălui său, s-au reîntâlnit după mulți ani:„Rămâne în mintea și sufletul meu”

Revedere emoționantă la Masterchef! Chef Florin Dumitrescu și Nicolas Faber, prietenul tatălui său, s-au reîntâlnit după mulți ani:„Rămâne în mintea și sufletul meu”

Revedere emoționantă la Masterchef. Chef Florin Dumitrescu a fost surprins să îl revadă pe Nicolas Faber, o cunoștință veche a tatălui său. Cum a fost revederea dintre cei doi?

Gallery

​Nicolas Faber s-a născut în Franța, mama este româncă, iar tatăl francez. Toată copilăria și-a petrecut-o mutându-se dintr-o țară în alta sau de pe un continent pe altul. A locuit în Tunisia, Istanbul, Jakarta, Dubai, America, iar în prezent trăiește în România.

Încă de când a pășit în platoul Masterchef și a început să își spună povestea, Florin Dumitrescu a avut senzația că îl cunoaște pe Nicolas Faber și nu s-a înșelat deloc.

Florin Dumitrescu: „Auzi, câți ani ai tu, Nicolas?”

Nicolas Faber: Am 45 de ani.

Florin Dumitrescu: Tu mai veneai prin România, prin București, așa din când în când?

Nicolas Faber: Veneam, dar foarte rar. Poate am venit de 10 ori în 30 de ani.

Florin Dumitrescu: Cred că te știu de când eram mic...erai într-o gașcă care mergea Champion la biliar?

Nicolas Faber: Da!

Florin Dumitrescu: Tu ești prieten cu tata, cu Aurel Dumitrescu?

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI JOS

Cum a fost revederea dintre Chef Florin Dumitrescu și Nicolas Faber

Chef Florin Dumitrescu a fost surprins să îl vadă la Masterchef pe Nicolas Faber, cel care i-a impactat copilăria. Revederea dintre ei a fost emoționantă și s-a lăsat cu îmbrățișări.

Chef Florin Dumitrescu a publicat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant după revederea cu prietenul tatălui său.

„Sunt câteva momente MasterChef sezonul 9 care vor rămâne în mintea și sufletul meu. Iar revederea cu Nicolas este una dintre ele. Mult succes, Nicolas!

P.S. Am o memorie foarte bună!”, a scris Florin Dumitrescu, pe o rețea de socializare.

Sursă foto: PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni