Masterchef 2024, 24 septembrie. Andreea Moldovanu - Tort Merengue

Masterchef 2024, 24 septembrie. Andreea Moldovanu - Tort Merengue

Marți seară, la audițiile Masterchef România, Andreea Moldovanu a pregătit pentru chefi un tort merengue . Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.


Am pregătit blatul. Am bătut ouăle împreună cu zahărul până când am obținut o bezea tare.
Am cernut peste compoziție făina și praful de copt. Am încorporat, treptat, prin mișcări de jos în sus, astfel încât aluatul să rămână tot aerat și pufos.
Am turnat compoziția obținută într-o tavă.
Am pus la cuptorul preîncălzit la 180 ° pentru 20 de minute (aproximativ).
Apoi am pregătit crema de lămâie. Într-un bol am amestecat 3 gălbenușuri, cu zahărul, amidonul și sarea + zeama de lămâie.
Am pus totul la foc mediu, apoi am adăugat untul.
Pt bezea, am bătut albușurile împreună cu zahărul și zeama de lămâie până am obținut o spumă lucioasă și fermă.
Apoi am montat tortul – am tăiat blatul în 4 părți egale. În interior, am pus crema de lămâie.
Am turnat peste tort bezeaua și am distribuit-o atât pe deasupra, cât și pe laterale.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni