• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 24 septembrie. Dragostin Păduraru - Polenta, cnoli din cremă de oaie și fillet mignon

Masterchef 2024, 24 septembrie. Dragostin Păduraru - Polenta, cnoli din cremă de oaie și fillet mignon

Masterchef 2024, 24 septembrie. Dragostin Păduraru - Polenta, cnoli din cremă de oaie și fillet mignon

Marți seară, la audițiile Masterchef România, Dragostin Păduraru a pregătit pentru chefi polenta, cnoli din cremă de oaie și fillet mignon. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.

Polenta: Pui apă la fiert. O sărezi. Începi să torni crupele (încet, încet, amestecând bine) în apă, pui niște cimbru după gust.
Steak-ul. Îl călești 1,5 min pe fiecare parte la foc mare să facă cojiță. Apoi îl transferi la cuptor la 6-7 min la 180 grade.
Cnoli (bilă de brânză). Brânza de capră sau oaie, o bagi în blender, torni niște frișcă și bagi verdeață anterior mărunțită, o mărunțești și vezi consistență potrivită.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni