Ștefan Ristea a preparat rapane, culese chiar de el din Marea Neagră. Scafandrul militar nu i-a uimit pe Chefi cu mâncarea lui.
Gallery
Florin Dumitrescu: „Rapanele tale, la nivel de gust, pe mine nu m-au convins.”
Sorin Bontea: „Nu mi-au displăcut, sunt ok, sunt cinstite, un pic cam tari...îmi place că sunt curate.”
Cătălin Scărlătescu: „E foarte interesant ce faci tu, doar că atunci când te duci în partea de gătit e cu totul și cu totul altă poezie.”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Ștefan Ristea are 36 de ani, locuiește în Constanța și este scafandru militar. S-a născut în Caracal și a copilărit acolo, dar spune că nu-l mai leagă aproape nimic de acel loc, majoritatea cunoscuților lui au plecat în străinătate. Este căsătorit și are o fetiță, Ilinca Maria, în vârstă de 6 ani.
A intrat în armată la 20 de ani pentru că și-a dorit să facă ceva care să conteze și s-a specializat pe scafanderie pentru că este o pasiune a lui încă din copilărie. Se consideră amuzant și spontan cu viziune în domeniul culinar. În armată a gătit deseori pentru colegii lui, fapt pentru care a fost de fiecare dată lăudat.
Crede că îl va ajuta calmitatea pe care o deprinde și faptul că nu intră în panică.
Motto-ul după care se ghidează este: ”Orice zi poate fi mai bună decât cea de ieri.”
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.