• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 24 septembrie. Chef Florin Dumitrescu a rămas surprins să îl vadă Nicolas Faber, o cunoștință a tatălui său: „Mi-a impactat copilăria”

Masterchef 2024, 24 septembrie. Chef Florin Dumitrescu a rămas surprins să îl vadă Nicolas Faber, o cunoștință a tatălui său: „Mi-a impactat copilăria”

Nicolas Faber i-a surprins pe Chefi cu un preparat aproape perfect, risotto cu șofran. Cătălin Scărlătescu i-a lăudat mâncarea.

Gallery

Florin Dumitrescu: „Poate pare ușor să faci un risotto, dar risotto e cel mai pretențios preparat din bucătăria italiană, are ne voie de foarte multă atenție.”

Sorin Bontea: „Nicolas, ai un risotto aproape perfect, ceea ce pentru un amator este excelent.”

Cătălin Scărlătescu: „Nicolas, ăsta nu este risotto de amatori niciodată, amatorii nu fac așa ceva nici din greșeală.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Nicolas Faber de la Masterchef 2024

Nicolas s-a născut în Franța, mama este româncă și tatăl francez. A locuit în Franța până la vârsta de 8 ani, după care s-a mutat în Tunisia, Istanbul, Jakarta, Dubai, iar în prezent, trăiește în România din 2006.

Tatăl său este inginer și lucrează pentru o firmă franțuzească asemănătoare cu Apa Nova, iar mama sa este casnică. S-a plimbat mult cu munca tatălui, lucru pe care îl consideră un avantaj culinar, având ocazia să descopere atâtea universuri gastronomice.

Adevărata lui influență în bucătărie a fost o mătușă pasionată de gătit, de la care a învățat preparatele mai complicate. Gustul copilăriei sale rămâne însă simplu – paste cu jambon.

După diverse joburi în corporații și publicitate, Nicolas și-a deschis propria firmă de imobiliare. Are trei facultăți la activ – Turism și două în domeniul finanțelor – dar nu i-au plăcut.

Este căsătorit cu o româncă pe care a cunoscut-o printr-o prietenă și au împreună doi copii, gemenii Lyam și Milan, în vârstă de 11 ani. Lyam îi seamănă foarte mult și este pasionat de gătit, în timp ce Milan este dedicat fotbalului.

Doar Nicolas gătește acasă și se consideră foarte ordonat, spre bucuria soției sale. Familia lor este unită, petrecând sărbătorile de Paște și Crăciun împreună. Prietenii și familia îl descriu ca fiind un bun jucător de echipă, o calitate dobândită din experiența în vânzări, deși uneori poate fi perfecționist și lipsit de răbdare.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni