Roxana Duncă i-a uimit pe Chefi cu vocea ei, însă ravioli cu ricota nu a fost un preparat prea reușit.
Gallery
Florin Dumitrescu: „Foarte gras, foarte unsuros, aveți niște probleme de gust.”
Sorin Bontea: „Mie îmi place untul cu salvie, recunosc...”
Cătălin Scărlătescu: „Atât de mult v-ați concentrat pe partea tehnică și ați uitat total de gust.”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Roxana are 38 de ani, este căsătorită și are 2 copii, o fata și un băiat, de 15 și respectiv 17 ani. De 2 ani livrează mâncare, însă înainte de asta a fost florăreasă. Visul ei cel mai mare a fost să cânte, a terminat liceul de arte și s-a înscris la Conservator în Oradea la sectia Canto Clasic, însă a plecat în Italia, unde a stat 13 ani.
În Italia a lucrat la o cramă de lux, unde proprietara era o contesă locală. Regretă că nu a mers pe drumul muzicii, acum are 13 noduli în gât de la nerodat. S-a întors în România alături de soțul ei pentru ca acesta să facă școala de șoferi de TIR, însă când s-au văzut aici, n-au mai plecat.
Roxana recunoaște că îi place foarte mult să mănânce, la 7 ani mama ei nu a mai vrut să-i dea să mănânce ca să nu se îngrașe și a început să își gătească singură, așa a început drumul ei în bucătărie.
Se consideră o fire încăpățânată și uneori poate fi egoistă, iar în situații de criză devine explozivă, dar rezolvă totul prin râs. Obișnuiește să facă haz de necaz și crede că ”un râs la presiune nu strică”
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.