• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 24 septembrie. Laura Constantin, triplă campioană națională la handbal, a preparat creveți pe pat de bisque: „Mai aveți o șansă să vă retrageți din concurs”

Masterchef 2024, 24 septembrie. Laura Constantin, triplă campioană națională la handbal, a preparat creveți pe pat de bisque: „Mai aveți o șansă să vă retrageți din concurs”

Creveții pe pat de bisque preparați de Laura Constantin i-a cucerit pe Chefi. Deși preparatul nu a fost reușit pe deplin, gustul a fost excepțional.

Gallery

Tripla campioană națională la handbal i-a lăsat plăcut surprinși pe Chefi cu preparatul său.

Florin Dumitrescu: „Gustul se apropie de bisque...dar nu este bisque.”

Sorin Bontea: „Crevete cu sos, nu ai bisque, dar ai gust.”

Cătălin Scărlătescu: „O forțezi acum...”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

 Cine este Laura Constantin de la Masterchef 2024

Laura s-a născut în Brașov și de curând s-a mutat în București, la îndemnul lui Cristian Onețiu, cu care lucrează la un proiect pe inteligență artificială.

Încă de la 10 ani, Laura a început să meargă la handbal și la scurt timp a reușit să intre în lotul de performanță. Este triplă campioană națională la handbal, dar o farsă pe Instagram i-a adus o suspendare de doi ani, toată lumea credea că s-a dopat pentru că apărea și ea în storyul unei colege. După ce a încercat să revină în sport, a realizat că era doar un pion în jocul altora și s-a retras.

A încercat să urmeze medicina, dar a picat examenul, și astfel a intrat în domeniul consultanței financiare. Acum studiază afaceri internaționale și, de la 19 ani, este independentă, trăind singură și autofinanțându-se, o parte foarte importantă a vieții ei de care este tare mândră.

Gătitul rămâne o pasiune pentru Laura, fiind un mod de a rămâne conectată cu energia ei feminină. La muncă este predominant în energie masculină, iar detașarea îi priește.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni