Emily Fung are 28 de ani și a venit din Hong Kong în România în urmă cu șapte ani. De profesie este balerină, iar în această seară a lăsat poantele acasă și le-a preparat Chefilor cod glazurat cu miso.
Gallery
Preparatul lui Emily nu a reușit să îi impresioneze pe Chefi:
Sorin Bontea: „E ceva foarte acru la tine în farfurie, cred că este orezul.”
Florin Dumitrescu: „Am mai descoperit un gust acolo pe care nu aș fi vrut să îl descopăr…Ți-aș recomanda să rămâi la dans.”
Cătălin Scărlătescu: „Amar și acru în același timp”
VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
Emily s-a născut și a copilărit în Macau, China. S-a mutat în Australia la vârsta de 17 ani pentru a studia baletul. Toată copilăria și-o amintește în sălile de antrenament
S-a mutat în România în urma cu 7 ani și în prezent profesează ca balerina la Opera Comica, unde o interpretează pe Alba ca Zăpada.
A învățat să gătească uitându-se la MasterChef Australia. Participarea la MasterChef este un vis împlinit. Dacă ar câștiga competiția și-ar deschide un restaurant cu specific Asiatic, cu ingrediente aduse din China
Considera MasterChef similar cu arta ei deoarece are un nivel ridicat de competitivitate si de situații neprevazute.
Se considera o persoană intuitiva și aplică disciplina baletului în toate ariile din viata ei.
EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.