Traian Onișor are 43 de ani și vine din Cluj. Îi place să petreacă timpul la Mătișești, Alba, unde este înconjurat de munți. La MasterChef, concurentul a venit cu un preparat pe bază de ciuperci.
Vezi cum au jurizat chefii farfuria lui Traian Onișor în materialul video de mai sus.
Gallery
Traian este îndrăgostit de natură, de peisajele montane. Și-a cumpărat o casă veche în Horia și vine acolo de câte ori simte nevoia de liniște și aer curat. Lumea din sat l-a poreclit Șofran.
A lucrat în industria ospitalieră peste 18 ani, în strainatate. Acolo și-a dat seama cât de multe are de oferit România.
Spune că este un spirit liber și se ghidează după intuiție.
Este gourmand, pasiunea pentru gatit a moștenit-o de la mama lui, alături de care gătea în copilărie.
Îi place să gătească tradițional, însă este deschis să experimenteze. În Jersey, aduna stridii și homari, după care îi gătea acasă.
Spune că participarea la MastrerChef îl va ajuta să promoveze zona în care dorește să se retragă. Visul său este să deschidă un bistro fusion, cu produse locale.
Recunoaște că uneori este dezordonat în bucatarie și frecvent intră în criză de timp.
Citește și:
EMISIUNEA INTEGRALĂ SE VEDE PE VOYO. URMĂTOAREA EDIȚIE ESTE DISPONIBILĂ CU 7 ZILE ÎN AVANS PE VOYO
Citește și:
Citește și: