Masterchef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisa - Hrenzele cu cremă de brânzeturi, cherry și ulei de ceapă verde
Publicat
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Ștefania Hriapca a pregătit paste cu creveți. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Condimentez, într-un vas, creveții cu sare, piper și ulei de măsline și, între timp, pun pastele la fiert.
Pun creveții pe o tigaie încinsă până se rumenesc puțin pe ambele părți, apoi îi scot de pe foc.
Curăț usturoiul, mărunțesc fileurile de anșoa, caperele și rosiile cherry în jumătate.
În tigaia încinsă de la creveți, pun usturoiul, caperele, fileurile de anșoa, untul, uleiul de măsline și las să se călească puțin.
Adaug apoi roșiile, vinul, acopăr cu un capac și las să se formeze sosul pentru 5 minute.
Adaug pastele, pătrujelul, coaja de la o jumătate de lămâie.