Masterchef 2024, 7 octombrie. Raluca Moisa - Hrenzele cu cremă de brânzeturi, cherry și ulei de ceapă verde
Publicat
Luni seară, la audițiile Masterchef România, Traian Onișor a pregătit pernițe umplute cu pui și cașcaval, în sos de ciuperci. Regăsiți, mai jos, ingredientele și modul de preparare.
Se face aluatul pentru pernițe.
Tragem puiul la tigaie cu puțină ceapă verde.
Facem sosul de hribi (proaspeți nu congelați) călim ceapa, adăugăm hribii, cimbrișor și la sfârșit smântâna dulce.
Tăiem puiul și adăugăm niște cașcaval, sare și piper după care umplem pernițele(din aluatul proaspăt).
Punem pernițele la fiert și le adăugăm în sosul de hribi.
Deasupra merge bine pesto de urzici (urzici, usturoi, ulei de măsline, parmezan).